One shop fits all: Tidningskungen.se

En prenumeration på en bra tidning är en jättebra idé att ge bort i julklapp. Och om man vill ge bort den så är det hög tid att beställa nu så att den hinner levereras i tid. Utländska tidningar kan ta lite tid(inte beställa 1 vecka innan brors födelsedag i Juli. Han väntar fortfarande på att den prenumerationen ska kicka igång tror jag. Brittiska skvallerblaskor tar sin lilla tid)

Vanity fair,Vogue,Tidningen Res eller en matlagningstidning. De flesta intressen täcks av tidningskungen.se, och många olika prisnivåer dessutom.

En tidning som tyvärr inte finns i sortimentet är ”The gentlewoman”– en av världens bästa damtidningar. Via deras hemsida finns en länk till vart man kan vända sig för att beställa en prenumeration. Väl värt det.

För att ge presenten är det kanske bäst att alldeles innan Jul ge sig ut i butik(Papercut eller den underbara tidningsbutiken på Regeringsgatan alldeles vid Gallerian) och införskaffa senaste numret att slå in och tillägga med en lapp ”den här och xx nummer till rakt ner i brevlådan”.

-SG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s