One shop fits all: Papercut

Vare sig man vallfärdar till den fysiska butiken på Krukmakargatan 24-26 eller online så finner du en uppsjö med böcker och filmer som blir bra presenter. Här finns något åt alla, inklusive kunnig personal som kan hjälpa en vilsen shoppare. Vad sägs om en dokumentär till far eller bror: i hyllorna står den underbara ”Senna” om den brasilianske F1-föraren Ayerton Senna. Eller den kritikerosade ”Bobby Fischer against the world” om ett schackgeni som korsar gränsen till galenskap?

Det finns underbara DVD-boxar. Jag vurmar för miniserien ”Sherlock” med Benedict Cumberbatch som en Sherlock Holmes i vår tid(och Martin Freeman är underbara som Afghanistan-veteranen Watson). ”The Wire” och”Treme” är två andra hyllade serier som skulle bli en bra klapp och något att göra under julhelgen(utom det eviga ätandet).

En klassiker till Mamma: 3 dagar för Condor med en ung Robert Redford i tajta jeans. Och dessutom Max von Sydow som  yrkesmördare med samvete. What’s not to like?

Systrar: snygga mode böcker, bra skönlitteratur. Senaste numret av ”the gentlewomen” för att komplettera prenumerationen.

Fastrar,kusiner och annat löst folk:

En snygg mugg som förgyller morgon teet/kaffet. Det finns flera titlar att välja mellan.

Som sagt: om du är rådvill- Fråga personalen.

Happy hunting!

-SG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s