Florence Nightingale/Bubbes

För alla er som oroat er: Coco är ”up-and-running” igen. Hon har repat sig förvånansvärt bra, idag var aptiten tillbaka och hon gjorde ett halvhjärtat försök att jaga en boll.

Vi har tillbringat de senaste tre kvällarna på soffan; de har ätits pizza, serverats saker ur spruta(anti-biotka samt lugnande för kattmage) samt tittats på ”The Wire”

Det ger en viss känsla att sitta i soffan,tugga på sin snabbmat,knacka på en spruta  för att innehållet ska blandas samtidigt som Bubbes skjuter upp på skärmen. I’m keepin’ it real yo!

Pizzan är av den allra snabbast sorten. Du behöver ett stycke libanesiskt pitabröd(i påsen är det fem) som saluförs på torg och väl valda butiker((Shout-out till Konsum Brommaplan!). På det smetar man på lite färdiggjord tomatssås: jag använde en Barilla-sås på burk som jag hade i kylen, lite salami(eller annat pålägg-som du vill ha det) och toppa med ost. Just laktosfri cream-cheese blev lite rinnigt men kanske en mozzarella eller så. In i ugnen på 200 grader i 8 minuter eller tills osten smält. Och maten är färdig! Lagom portin är det också. Lite broccoli på sidan. Allt man behöver. Snabbare,godare och enklare än att gå ner till pizzerian. De övriga bröden lägger jag i frysen i förberedelse för nästa gång som som fantasin/tiden/energin tryter. Antagligen är de slut redan imorgon. Jag har dock varierat grönsakerna jag äter till….

Till efterrätt? Rök-heroin? Nej-det blev en apelsin.

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s