Jag sa örtte och jag menade örtte. Det bästa myntateet är det man gör själv på grönmyntablad,hett vatten och lite sötning.

Jag tar 3 msk grovhackade grönmyntablad per glas. På med ca 2 dl kokhett vatten. Låt det dra 5 minuter eller till önskad smakkoncentration uppstått. Sila och söta med lite honung eller agave syrup. Det smakar bra med lite lite citronskal i. Det är väldigt att göra en kanna till ett större sällskap efter en middag: då tar man bara en bunt mynta istället. Man behöver inte hacka dem, det går bra att riva isär bladen med händerna också.

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s