Snabba quesadillas

Detta är mat som man kan göra på saker i skafferiet/kylen. Det blir fyra portioner. De är godast nygjorda men det går alldeles utmärkt att värma på dem nästa dag i ugnen på jobbet. Till dem serverar jag en rejäl portion sallad med lite korinaderblad i och limejuice pressad över.

Quesadillas: ger 4 portioner

1 förpackning med 8 tortillabröd, normalstora

1 burk ca 200 gr tacosås

1 burk ca 400 gr svarta bönor(avrunnen vikt ca 250 gr); sköljda

1 burk majskorn ca 350 gr (avrunnen vikt ca 300 gr); sköljda

ung. 4 dl riven ost

1.Sätt ugnen på 200 gr/ gas markering 4.

2. I en skål så blandas svarta bönor,majs och tacosås.

3. På en plåt så lägger man ut fyra av bröden. På dem fördelar man 2 dl ost. Sen fördelar man salsan på de fyra. Toppa med resten av osten och lägg på ytterligare et bröd som lock.

4. In i ugnen och låt grädda 5-7 minuter. Osten ska smälta och bli krämig. Under tiden kan man göra någon sorts sallad.

5. Ta ut dina quesadillas, lägg på en skärbräda och dela i två eller fyra bitar. Lägg upp på tallrik och servera med salladen.

Snabbmat som man blir mätt av. Och förblir så hela eftermiddagen.

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s