Julklappsguide: The Dandy

Vad ska man ge mannen med smak för det goda i livet?

-Kanske ett klockskrin så att det är välorganiserat bland armbandsuren ifall MTV Cribs skulle komma och knacka på dörren. På Amazon hittade jag flera men det kanske blir problem med leveranstid. På svenska sidor hittade jag den här.

-En anteckningsbok där han kan skriva ner anekdoter när han har det i minnet. Annars sitter han där med skrivkramp om ett par år när det är dags för memoarerna. Jag hittade den här inne på Systrarna Voltaire på PUB. De har flera i samma stil.

IMG_3686

-Apropå stil så kanske en bok på det ämnet kan vara en idé? Så ögat är tränat och rea-fynden kan göras. Vem behöver komma hem med saker som var billiga men hänger oanvända i garderoben ännu en gång? Finns på välsorterad bokhandel.

IMG_3660

-Moderna män tar hand om sig själva. Jag har bara hört bra saker om hudvårdserien ”Bulldog” som är gjord för män. Annars är Kiehl’s bra. Bra produkter och neutrala förpackningar. Lena män är trevliga att ta på.

-Därför kommer  kashmir-tröja dyka upp på även denna julklappsguide. Vem vill inte ha en mjuka och varm tröja? Köp dock helst blå,grå eller svart om du inte vet att han gillar färglatt.

-Om han inte kan tänkas använda lite produkter men ändå behöver något för att möta världen dagen efter så är ett par snygga solglasögon en idé. Eller varför inte en djurmask? De verkar populära nu. Kostar runt 30 kr på Snickarbacken 7(shopen därinne).

IMG_3760

-Att köpa nån sorts ”lukta gott” har varit fruars/flickvänners/systrars/makars/pojkvänners stand-by present i många år. Alla män unnar sig inte sånt. Eller så blir de stressad på skönhetsavdelningen/tax-freen för det finns för många alternativ. Det är det många som gör av alla kön och förståliga skäl.  I år kanske det blir ett kit med småflaskor/prov på herrparymer ifrån Riktig Parfym? Så kan han välja själv i hemmets lugna vrå.

-Suss

Lämna en kommentar