Julklappsguide: All the sassy ladies…

-Alla vill ha bra hår. För det krävs massor men bra hårborstar är en bit på väg.  Mason Person är borstarnas Rolls-Royce men märket GHD är bra. You Stockholm har båda. De har också resekit med hårprodukter ifrån Percy&Reed som jag själv har bra erfarenheter av. Man kan också se det som ett test-kit. För att kolla om man gillar produkterna och om de passar för ett visst hår. Kostar ca 280 kr. Finns även på NK Kosmetik.

IMG_3725-Om man är på NK kan man även hitta ett spa-kit ifrån Rituals för 375 kr. Man får väldigt mycket för pengarna: det är normalstora förpackningar av scrubs/fuktkräm/duschgele sorterad i tre olika stilar: Hammam,Ayurvedic och japanskt spabad. Välj det som passar bäst till mottagaren. Sen kan hon ockupera badrummet en bra stund i mellandagarna.

-Speaking of kits: en samling småflaskor med parfymer funkar även som present till damer. Riktig parfym har några olika att välja mellan men det bästa verkar vara det här.

-Kanske vill en fashionabel dam även en prenumeration på modetisningen”Style by”?

-Ett annat lästips är boken ”Crazy rich asians” av Kevin Kwan. Den finns än så länge bara på engelska. En observant om än inte jättedjup bok om kärleksrelationen mellan två människor. En relation som ställs på sin spets när den i Amerika uppfostrade kinesiskan ska möta sin singaporiansk-kinesiske pojkväns familj. Mycket släktdrama(passar i juletid), mycket snack om mat(passar i juletid) och mycket flärd(passar alltid).

IMG_3689-Doftljus ifrån ”Byredo”. ‘nuff said.

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s