Everybody loves Raymond: Pigalle

IMG_4095Med en ingredienslista som anger Cointreau,Maraschino och D.O.M så kändes en socker-frostad kant som i värsta laget och den skippades. Det hjälpte inte mycket. Likör med likör med likör blir inte bra. Den behöver en rejäl skvätt bitters och zest och då blir det ändå svårt. Balans, ständigt den jakt på denna balans.

Jag har gjort Pigalle en gång, smakat på den och nu kan jag använda dessa tre likörer till bättre saker.

35 down, 102 to go

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s