Harvest round-up: skogar och trädgårdar(ev. frysdisk)

IMG_5629Det är bråda tider i det Susska köket. Det saftas,syltas och skördas som jag vet inte vad.

-Jag har gjort romtopf. Same procedure as last year? Same procedure as every year: den här.

-Jag fick plommon och gjorde plommonmarmelad med mörk rom enligt det här receptet.

-Jag har alltid blivit förmanad att inte blanda lingon och blåbär, men det gjorde jag ändå. Hälften var av bären, sen är det bara att följa instruktionerna på förpackningen till syltsockret. Gott på frukostfilen.

-Vi kan dessutom konstatera att jag numera byter ut grenadin mot rödavinbärs-syrup i typ alla recept.Känns modernt, och smakar nästan likadant.

-Suss

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s