Everybody loves Raymond: Segars..

Det här är verkligen inga konstigheter. Lindgren föreslår att man ska röra denna drink och servera i cocktailglas; jag föreslår att man blandar den direkt i glaset och serverar med ett par isbitar. Både blended och single malt whiskey med mycket rökighet testades, båda smakade bra.
IMG_8111

Segars; ger 1 drink

3 cl Whiskey
3 cl torr vermouth
3 cl Strega

för servering:
rejält glas
ett par isbitar
apelsinzest

1. Mätt upp och häll ingredienserna i glaset.
2. Tillsätt isen.
3. Rör runt ordentligt.
4. Twista skalet över drinken och låt den sen åka ner i drinken.

Starkt men härligt kryddigt ifrån Stregan. Inte för sött utan alldeles lagom.

112 down, 23 to go.

-Suss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s